Wraps met Old el Paso saus

Wraps met Old el Paso saus

Wraps met Old el Paso saus
Bij de Jumbo was er een aanbieding met Old el Paso tortilla’s. Die tortillabootjes leken me wel grappig. De saus, smokey bbq, kon ook wel dacht ik. Alleen de saus bleek toch, voor mij dan, overheersend te zijn qua smaak. Die tortillabootjes waren grappig, maar gewone tortilla wraps zijn eigenlijk ook prima.

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 1 zak Jumbo Hollandse roerbakmix, 1 blikje maïs, 150 ml water, 1 zakje Ol el Paso fajitamix smokey bbq, 6 Old El Paso tortilla taco boats, cheddar cheese,

Aantal personen: 3

Bak 200 gram gehakt rul en bruin. Voeg 1 zak Hollandse roerbak mix toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje maïs, 150 ml water en 1 zakje smokey bbq kruiden toe. Roer goed door en laat 10 minuten op middelhoog vuur staan. Verwarm de tortilla-taco boats volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de tortilla’s met de groente en gehakt. Doe er wat cheddar cheese over. Eet smakelijk.

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top