Indiaase Madras Curry met Rijst

Indiaase Madras Curry met Rijst

Indiaase Madras Curry met Rijst
Ik vind het de laatste tijd echt moeilijk om allerlei dingen voor het avondeten te bedenken. Daarom zijn die verspakketten die je bij de verschillende supermarkten kan krijgen verrekte handig. Deze keer kocht ik bij de Albert Heijn het verspakket voor Indiaase madras curry.

Ingrediƫnten: rijst, Albert Heijn verspakket voor Indiaase Madras Curry of 1 rode ui, 1 kleine bloemkool, 1 rode paprika, 4 tomaten, curry madras kruidenpasta, 200 ml kokosmelk, 1 limoen, 2 kipfilets, 1 teentje knoflook

Aantal personen: 3 1/2

Bak de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde rode ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 2 in kleine blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in kleine roosjes gesneden bloemkool, 1 in blokjes gesneden paprika en 4 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak de groenten een minuut of 4 mee op hoog vuur. Voeg vervolgens de curry madras kruidenpasta toe. Bak kort mee. Voeg daarna 200 ml kokosmelk toe. Roer goed door en laat ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Pers er op je bord nog wat limoen bovenuit. Eet smakelijk!

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top