Vegetarische Hamburger

Vegetarische Hamburger

Vegetarische Hamburger
Vandaag hebben we een vegetarische hamburger op een Italiaanse bol gegeten. De Italiaanse bollen waren afbak Italiaanse bollen van de Jumbo. Deze bakte ik af in de Airfryer. De vegetarische hamburgers bakte ik samen met 1 ui en een paar in plakjes gesneden champignons in hete boter. Op het laatst werd er een plakje cheddar cheese gesmolten op de vegetarische burger. De Italiaanse bol werd besmeerd met mayonaise. Vervolgens werd de bol belegd met sla, de vegetarische burger, ui en champignons. De bovenste helft van de Italiaanse bol werd besmeerd met curry en werd op de burger gelegd.

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top