Lentehaasje met Aardappelgratin

Lentehaasje met Aardappelgratin

Lentehaasje met Aardappelgratin
Vandaag even snel bij Keurslager Harzevoort op de Ellekoot vlees gehaald. In de koelkast had ik namelijk nog een salade en aardappelgratin liggen. Ik koos de lentehaasjes. Dit is varkenshaas gevuld met roomkaas, courgette en abrikoos. Het moest klaargemaakt worden in de oven. Wat in de oven kan kan ook in de Airfryer. Kortom de lentehaasjes en de aardappelgratin in de Airfryer en na een minuut of 20 was alles klaar. Handig ding die Airfryer.

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top