Schweizer Häuschen – Isselburg

Schweizer Häuschen – Isselburg

Schweizer Häuschen Isselburg pannenkoek chocoladesaus
Vandaag zijn we eens met zijn drieën weer richting Duitsland gegaan. Niet om te shoppen bij supermarkten of drogisterijen, maar om een wildpark te bezoeken. Het weer was in ieder geval super! We zijn naar het wildpark Anholter Schweiz gegaan. Net over de grens bij Arnhem. Na een deel te hebben gelopen kwamen we bij het Schweizer Häuschen, het Zwitsers huisje, in het midden van het park bij een meertje. Daar hebben we op het terras heerlijk geluncht. We hadden braadworsten en schnitzels kunnen kiezen, maar het werd pannenkoeken.

Ik koos voor een pannenkoek met poedersuiker en chocoladesaus.

Schweizer Häuschen Isselburg pannenkoek
Britt nam een gewone pannenkoek met poedersuiker.

Schweizer Häuschen Isselburg
Michel nam een pannenkoek met marmelade oftewel jam (aardbeienjam). De pannenkoeken waren dikker dan de Nederlandse pannenkoeken en erg lekker. Zo in het zonnetje hebben we heerlijk gegeten bij het Zwitserse huisje in het wildpark.

Schweizer Häuschen
Biotopwildpark Anholter Schweiz
Pferdehorster Straße 1
46419 Isselburg (Duitsland)

0
(86 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top