Vegetarische Gehaktballetjes in Tomatensaus

Vegetarische Gehaktballetjes in Tomatensaus

Vegetarische Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, 1 blik tomaatblokjes, water, 1/2 bouillonblokje, 2 laurierblaadjes, 2 pakken AH fijngekruide vegetarische gehaktballetjes,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe en bak ook kort even mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Roer goed door. Voeg geleidelijk wat water toe tot de saus de gewenste dikte heeft. Voeg 1/2 verkruimeld groentenbouillonblokje, 2 laurierblaadjes en 2 pakken AH fijngekruide vegetarische gehaktballetjes toe. Warm het geheel ongeveer 15 minuten door. Erbij groentenfrites uit de Airfryer en een salade. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top