Tres Veenendaal

Tres Veenendaal

Tres Veenendaal saté en salade pikante kip
Vandaag was Britt ook vrij. Kortom tijd om eens samen te lunchen. Alleen waar? We dachten eerst aan een restaurant vlakbij ons in de buurt, maar daar was de lunchkaart nog niet veel veranderd. Vorige week hadden we dit restaurant “Tr3s” ook al gezien en vandaag was het ook open voor de lunch. Het werd dus Tr3s. Tr3s, je zegt Tres, is een zusje van het restaurant de 3 Zussen wat aan de rand van Veenendaal ligt (eigenlijk Rhenen, maar het bordje Veenendaal staat dichterbij). Sinds een maand hebben ze in het centrum nu ook een tapasrestaurant. Ook als lunch kan je allemaal kleine gerechten bestellen en dat deden we ook. Elk 3 lunchgerechtjes en natuurlijk een minidessert. Wat kwam er op tafel?

Allebei kozen we voor de salade met pikante kip, Nacho’s en een chilidressing. Ik koos nog voor een kipsaté met komkommer en gebakken uitjes.

Tres Veenendaal broodjes en pinchos
Britt had een broodje zalmtartaar met rode ui en wasabi mayonaise, terwijl ik koos voor een broodje vitello tonato met kappertjes en tonijndressing. Britt had ook nog de pinchos met carpacciotartaar en truffelmayonaise.

Tres Veenendaal desserts
We hadden ook gekozen voor een klein dessert. Ik koos voor de Tony Chocolonely brownie met chocosaus en Britt nam de Crema Catalana met een bolletje kaneelijs.

Allebei hebben we heerlijk gegeten. Leuk plek, uitgebreide menukaart en drankkaart. Gezellige omgeving. Personeel moet er nog even inkomen qua afruimen en vragen of er nog wat nodig is. Maar dat komt wel, ze zijn pas een paar weken open. In ieder geval weer een goede aanvulling voor Veenendaal.

Tr3s
J.G. Sandbrinkstraat 5
3901 EW Veenendaal

0
(97 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top