Lunchen bij de 3 Zussen

Lunchen bij de 3 Zussen

Lunchen bij de 3 Zussen
Vandaag kwam Michel na een paar dagen Friesland weer thuis. Fijn. Hij was al voor de lunch thuis en stelde voor om ergens te lunchen. Alleen waar? Al snel kwam ik uit bij de 3 Zussen. Op hun lunchkaart had ik de 3 Zussen Taste gezien. Dat leek mij wel wat en Michel ook wel. Zo gezegd zo gedaan. Blijkbaar dachten meer mensen hetzelfde, want het was echt druk tijdens de lunch bij de 3 Zussen.

Maar waar bestond de 3 Zussen Taste uit? Op een leiplankje kregen we een kopje tomatensoep, een mini hamburger met smokey-saus, een mini sandwich met zalmsnippers en limoen-koriander-hangop en een mini sandwich met black Forest ham met veenbessen. Beide hebben we heerlijk gegeten!

Restaurant & lounge De 3 Zussen
Kerkewijk zuid 115
3911 SC Rhenen (op de grens van Veenendaal)

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top