Bistrot Centraal op Utrecht Centraal

Bistrot Centraal op Utrecht Centraal

Bistrot Centraal op Utrecht Centraal Utrechts Kippannetje
Vanmiddag had ik een Osiris-dag in de openbare bibliotheek van Amsterdam. Osiris is een systeem voor het hoger onderwijs. Tijdens deze middag werden de nieuwe ontwikkelingen onthuld. Traditioneel ben ik met mijn ex-collega Susanne weer gaan uiteten. Om het nog meer traditiegetrouw te houden zijn we eerst naar Utrecht Centraal gereisd vanuit Amsterdam om daar bij Bistrot Centraal te eten. Wat hebben we gegeten?

Ik koos deze keer voor het Utrechtse Kippannetje. Dit was inderdaad een pannetje met kip in een soort curry. Erbij naanbrood en een kleine salade.

Bistrot Centraal op Utrecht Centraal Steak
Susanne koos voor de steak. Dit werd geserveerd met frites of chips en een salade. Helaas was de frites al op om kwart voor zeven. De porties vond ik zelf niet al te groot, maar wel lekker. In ieder geval was het zoals vanouds weer gezellig!

Bistrot Centraal
Stationstraverse 5
3511 CA Utrecht

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top