Flatbread met Vegetarische Balletjes

Flatbread met Vegetarische Balletjes

Flatbread met Vegetarische Balletjes
Vandaag heb ik flatbread met vegetarische balletjes gegeten. Eigenlijk zou het vegetarische balletjes in tomatensaus met gebakken aardappeltjes worden, maar het liep vandaag even anders. De flatbread had ik bij Albert Heijn gekocht en de vegetarische balletjes bij de Lidl. De vegetarische balletjes heb ik 6 minuten op 200 graden in de Airfryer gedaan. De laatste 2 minuten heb ik ook de flatbreads erbij gedaan.

De flatbreads heb ik eerst besmeerd met truffelmayonaise. Daarna heb ik er wat gemengde sla en geschaafde Parmezaanse kaas er over gedaan en als laatste de vegetarische balletjes. Helaas vond ik de vegetarische balletjes van de Lidl wat smakeloos. Jammer.

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top