Notenburger, Kaasschnitzel met Salade en Friet

Notenburger, Kaasschnitzel met Salade en Friet

Notenburger, Kaasschnitzel met Salade en Friet
Vandaag hebben we na het ziekenbezoek even de Lidl en Jumbo in Noordwolde bezocht. We hebben lekkere dingen voor de salade, notenburgers en kaasschnitzels gehaald. Inmiddels was ook Irene al gearriveerd. Gezellig aan de ronde tafel hebben we met gegeten. De notenburgers en kaasschnitzels waren een succes in ieder geval. Na het toetje, een dubbele vlaflip, zijn Michel en ik weer richting huis gegaan. Deze keer weer gewoon met de auto terug, al was het treinritje van gisteren ook wel leuk.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top