I Love Sushi – Veenendaal

I Love Sushi – Veenendaal

I Love Sushi - Veenendaal
Michel is nog in Friesland, daarom is het vandaag sushi wat op het menu staat voor mij en Britt. Ik heb het het volgende besteld bij I Love Sushi.

Ik had tweemaal box 73. Dit was een aanbieding, en aanbiedingen kan ik natuurlijk niet weerstaan. Daarnaast had deze box de lekkerste sushi. In de box 12 stukjes sushi: 4x tempura ebi rolls, 4 California rolls, 1x nigiri sake, 1x nigiri maguro, 1x nigiri ebi en 1x nigiri tamago. Erbij had ik nog de crispy chicken roll besteld. Dit waren 5 stukjes sushi met gebakken kip en komkommer wat nog een beetje warm was. Als side dishes had ik nog chuka wakame (zeewier salade) en een bakje gember besteld.

De bezorging was keurig op tijd, binnen de verwachte tijd. De sushi was weer ouderwets lekker.

I Love Sushi
Kerkewijk 27
3901 EB Veenendaal

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top