Kip Piri Piri

Kip Piri Piri

Kip Piri Piri
Ingrediënten: 350 gram sperziebonen, 1 kipfilet, 1 pak Knorr wereldgerechten kip piri piri, 1 ui, 1 rode paprika, 650 ml water, 1 komkommer, 3 tomaten,

Aantal personen: 3

Maak de sperziebonen schoon en breek de sperziebonen. Kook de sperziebonen in een minuut of 5 gaar. Giet af. Snijd 1 kipfilet in blokjes. Maak een marinade van de marinademix uit het pak Knorr wereldgerechten kip piri piri met 2 eetlepels olie. Marineer hierin de kipfilet voor zeker 5 minuten. Doe 650 ml water in een pan. Meng met het zakje kruidenmix en de rijst. Breng het geheel aan de kook. Laat de rijst 17 minuten zachtjes doorkoken. Roer af en toe. Bak in een hete wok met wat olie de kipfilet bruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 gesneden paprika en de gekookte sperziebonen toe. Bak tot de ui en paprika gaar zijn. Meng voor de salade het zakje dressing met 3 eetlepels olie en 3 eetlepels koud water. Schep hierdoor de gesneden komkommer en gesneden tomaat. Serveer de kip piri piri met de rijst en salade. Eet smakelijk!

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top