Teriyaki met Rijst

Teriyaki met Rijst

Teriyaki met Rijst
Ingrediënten: 1 biefstuk, 1 pak Knorr wereldgerechten teriyaki, 125 gram peultjes, 125 gram champignons, 3 bosuitjes, 350 ml water,

Aantal personen: 2

Snijd 1 biefstuk in reepjes. Maak een marinade met de marinademix uit het pak Knorr wereldgerechten met 3 eetlepels olie. Laat de biefstukreepjes ongeveer 10 minuten marineren. Kook de rijst uit het pak in ongeveer 10 minuten gaar. Bak in het olie de gemarineerde biefstuk een minuut of 5. Voeg 125 gram peultjes, 125 gram champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens de sausmix en 350 ml water toe. Breng al roerend aan de kook. Laat het geheel een paar minuten doorkoken. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top