Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees
Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 250 gram champignons, 2 magere runderlapjes, zout, peper, kruidnagelpoeder, 500 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gesneden champignons toe. Bak tot de champignons bijna zacht zijn. Bestrooi ondertussen 2 magere runderlapjes met zout en peper. Doe de rundvlees bij de ui en champignons. Bak even mee. Giet er vervolgens 500 ml bouillon bij en voeg een beetje kruidnagelpoeder toe. Breng kort aan de kook. Leg vervolgens de deksel op de pan en laat het 2 uurtjes op een laag vuur stoven. Haal de deksel van de pan en laat nog een uurtje op laag vuur pruttelen. Houd het vlees dan wel in de gaten, het mag natuurlijk niet droogkoken. Eet smakelijk!

0
(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top