Kip Cashew met Glasnoedels

Kip Cashew met Glasnoedels

Kip Cashew met Glasnoedels
Ingrediënten: glasnoedels, 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik sperziebonen, 4 bosui, 100 gram cashewnoten, 1 1/2 eetlepel palmsuiker, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel oestersaus,

Aantal personen: 3

Kook de glasnoedels volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 blik sperziebonen (uitgelekt), 4 in ringen gesneden bosui en 100 gram cashewnoten toe. Roerbak een minuut of vijf. Voeg vervolgens 1 1/2 eetlepel palmsuiker, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel vissaus en 1 eetlepel oestersaus toe. Roer goed en warm het geheel door. Serveer met de glasnoedels. Eet smakelijk!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top