Wraps met Kip en Groenten in Romige Saus

Wraps met Kip en Groenten in Romige Saus

Wraps met Kip en Groenten in Romige Saus
Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, djinten, ketoembar, 1 rode paprika, 1 courgette, 2 tomaten, 1 blikje maïs, 150 gram geraspte kaas, 6 wraps, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml water, 1 bouillonblokje, 1 bakje cottage cheese,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, djinten en ketoembar toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden courgette en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje maïs en 150 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Vul 6 wraps met de groenten en kip. Rol op en leg de wraps in een ovenschaal.

Maak de saus. Smelt 50 gram boter. Voeg 50 gram bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk (ongeveer) 500 ml water toe. Roer er vervolgens de cottage cheese toe. Roer goed zodat je geen klontjes hebt. Giet de saus over de wraps. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top