Gepelde Biefstuk met Friet

Gepelde Biefstuk met Friet

Gepelde Biefstuk met Friet
Op terugweg van Geraardsbergen naar huis zijn we nog even gestopt bij een Delhaize. Daar namen we onder andere gepelde biefstuk mee. Geen idee wat “gepelde” betekende, maar de biefstuk zag er lekker uit. Ik heb het opgezocht en VTM Koken gaf het volgende aan. Gepelde biefstuk is biefstuk van de schouder. Dit wordt vaak gebruikt als rosbief of stoofvlees. Uit de schouder worden dus ook steaks gesneden wat dus gepelde biefstuk wordt genoemd. De biefstuk is wel wat taaier dan biefstuk van een ander deel van het rund.

0
(292 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top