Patissier Etiënne – Geraardsbergen

Patissier Etiënne – Geraardsbergen

Patissier Etiënne - Geraardsbergen croque bolognese
Voordat we De Muur gingen beklimmen om de koers te bekijken wilden we eerst nog even lunchen. Helaas was de eerste brasserie waar we wilden eten al helemaal vol. Op zoek naar een ander adres kwamen we langs patissier Etiënne. Hier hebben we in 2013 al eens eerder een wafel gegeten. Nu zijn we er weer en er was niets veranderd.

Jammer genoeg waren we te vroeg om een pannenkoek met allerlei lekkers te kunnen eten. Maar op de kaart stond ook een croque maison, wat een tosti was met bolognesesaus. Altijd lekker, alleen was de bolognesesaus een beetje aan de koude kant. In ieder geval was de trek gestild en konden we richting De Muur.

Patissier Etiënne
Grotestraat 55
9500 Geraardsbergen (België)

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top