Brasserie Niche – Zoersel

Brasserie Niche – Zoersel

Brasserie Niche - Zoersel broodje kip cheddar spek tomaat
Vandaag zijn we op pad gegaan. We gaan een weekendje weg naar Geraardsbergen. Net voor Antwerpen zijn we de snelweg afgegaan op zoek naar een lekkere lunchplek. Het was ook maar goed dat we de snelweg af zijn gegaan, want na onze afslag begon er al een flinke file richting Antwerpen. We kwamen uiteindelijk terecht in Zoersel waar we bij Brasserie Niche hebben geluncht.

Michel koos er voor een broodje met kip, cheddar cheese, tomaat en spek. Op het broodje niet een plakje kipfilet (als in vleeswaren), maar stukjes kip. Het was een lekker broodje.

Brasserie Niche - Zoersel kaaskroketten
Ik koos zelf voor de kaaskroketten, dat hoort in België. Ik kreeg deze twee kaaskroketten. We hebben wel alles gedeeld. Michel heeft een kaaskroket op en ik de helft van het broodje. Allebei echt heel lekker. Eigenlijk moeten we dat vaker doen, gewoon even de snelweg af om een leuk eetadresje te vinden zoals Brasserie Niche.

Brasserie Niche
Handelslei 29
2980 Zoersel (België)

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top