Stroopwafeltaart

Stroopwafeltaart

Stroopwafeltaart Dr. Oetker
Zo leuk, ik kreeg een pakketje van Dr. Oetker met drie pakjes Dr. Oetker no bake mixen. Taart zonder te bakken, maar dan geen kwarktaart, maar taart met slagroom als basis. Ik kreeg alle drie de smaken: appelroomtaart, chocoladetaart en stroopwafeltaart. Vandaag heb ik de stroopwafeltaart gebakken in de koelkast. Het was makkelijk om te maken en erg lekker!

Ingrediƫnten: 60 gram boter, 1 pak Dr. Oetker no bake stroopwafeltaart, 50 ml heet water, 350 ml melk, 250 slagroom, 4 stroopwafels,

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Smelt 60 gram boter. Haal de pan van het vuur wanneer de boter is gesmolten. Voeg de taartbodemmix uit het pak Dr. Oetker no bake stroopwafeltaart. Roer goed door. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm. Zet de springvorm in de koelkast terwijl je verder gaat met de vulling. Meng 50 ml heet water met 350 ml melk en 250 ml slagroom. Roer even door. Voeg de kaartvullingmix uit het pak toe. Mix 1 minuut op lage stand en 2 minuten op hoge stand. Verdeel de vulling over de taartbodem. Snijd 4 stroopwafels in kleine stukjes, niet groter dan 1 centimeter. Verdeel de stroopwafels over de taart. Druk licht aan. Dek de springvorm af met huishoudfolie. Zet de spring vorm 2 1/2 uur in de koelkast voordat je de taart gaat aansnijden. De taart moet eerst nog opstijven. Snijd eerst voorzichtig met een mes langs de rand van de springvorm voordat je de rand losmaakt. Smul ze!

0
(139 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top