Tzong Don – Oosterwolde

Tzong Don – Oosterwolde

Tzong Don Oosterwolde wok
Vandaag waren we een dagje bij Jan en Mieneke. Wat computerdingetjes en dergelijke regelen. Het was een verrassing dat we gingen wokken met hen en Peter en Riet. Gezellig en lekker!

We hebben hier wel eens eerder gegeten. Alleen had ik toen geen foto’s genomen. Deze keer wel. Ik ben begonnen met de wok. Ik maakte keuze uit verschillende groenten: champignons, paprika en wortel. Het vlees wat ik erbij koos is ossenhaas. Nadat de groenten en vlees even in het kokend water had gehangen werd het gewokt in ketjapsaus. Van het buffer nam ik nasi goreng erbij.

Tzong Don Oosterwolde buffet
Vervolgens heb ik het buffet geprobeerd. Een satΓ© mocht niet ontbreken natuurlijk en verder iets met ossenhaas, tjap tjoy van kip en visfilet.

Tzong Don Oosterwolde sushi
Op het buffet was ook sushi. Ook dat heb ik geprobeerd en heb zelfs zoals het hoort de sushi met stokjes gegeten.

Tzong Don Oosterwolde buffet
Al had ik al best wat gegeten, ik wilde toch nog een beetje van de visfilet, die vond ik echt verrassend lekker. Erbij nog wat tjap tjoy en een pisang goreng bolletje.

Tzong Don Oosterwolde dessert
Het “wokken” sloten we af met een dessert. Ik had een bolletje chocolade-ijs en vanille-ijs. Erbij een stukje brownie, slagroom en chocoladesaus. Een soort van dame blanche.

We hebben lekker gegeten en een gezellige avond gehad!

Wokrestaurant Tzong Don
Venekoterweg 38a
8431 HH Oosterwolde

0
(125 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Tzong Don – Oosterwolde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top