Panlasagne

Panlasagne

Panlasagne
Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 400 gram macaroni/spaghetti groenten, 250 gram champignons, 1 fles sugo tomatensaus, 200 ml kookroom, lasagnebladen, 1 mozzarella,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 400 gram macaroni/spaghetti groenten en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 fles tomatensaus en 200 ml kookroom toe. Roer goed door. Voeg in stukjes gebroken lasagnebladen toe. Zorg dat de stukjes lasagnebladen onder de saus zitten. Laat het geheel 15 minuten zachtjes pruttelen, blijf wel af en toe roeren. Voeg op het laatst stukjes mozzarella toe. Eet smakelijk!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top