Indiaase Tandoori

Indiaase Tandoori

Indiaase Tandoori
IngrediĆ«nten: rijst, 1 kipfilet, 1 Jumbo maaltijdpakket Indiaase tandoori (1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 rode paprika’s, 1 courgette, 2 tomaten, 1 zakje tandooripaste, 200 ml kokosmelk),

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 2 gesneden rode paprika’s toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 zakje tandooripaste toe. Bak ongeveer 1 minuut. Voeg 200 ml kokosmelk toe. Breng al roerende aan de kook. Zet het vuur lager en laat nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Eet smakelijk!

(405 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top