Cordon Bleu met Friet en Salade

Cordon Bleu met Friet en Salade

Cordon Bleu met Friet en Salade
Eigenlijk wilde ik een gevulde schnitzel met ossenworst maken. Alleen het meest essentiĆ«le, de ossenworst, had ik niet meegenomen. Nu zijn er sinds dit jaar wel een aantal supermarkten open op zondag in Veenendaal, maar om daar nu naar toe te gaan voor alleen de ossenworst. Dan maar cordon bleu, net zo makkelijk. Kaas en ham hadden we toch nog in de koelkast. Het plakje cheddar cheese hebben we er overigens er op het laatst er op gedaan omdat de kaas er uit was gelopen. Bij de cordon bleu hebben we salade en opa’s smulfrieten van Aviko uit de Airfryer gegeten.

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top