Wraps met Courgette en Gehakt in Zoetzure Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoetzure Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoetzure Saus
Ingrediënten: 2 uien, 250 gram gehakt, 2 courgettes, 1 blikje tomatenpuree, 6 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 bouillonblokje, 6 tortilla wraps, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie 2 gesnipperde uien tot de uien glazig zijn. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 2 in blokjes gesneden courgettes toe. Roerbak een paar minuten. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 6 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Warm goed door. Verwarm 6 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het courgette-gehaktmengsel. Vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Steek eventueel vast met een satéprikker. Strooi er gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top