Kip Madras

Kip Madras

Kip Madras
Gisteren had ik geen boodschappen gedaan. Dat moest ik dus vandaag doen. Ik had geen idee wat te eten, dus dan maar even naar het “pakjes-rek” in de supermarkt. Ik koos de Knorr wereldgerechten kip madras en haalde snel alle andere ingrediënten. Helaas waren de verse sperziebonen (er lag er nog 1) op, dus dat werd gewoon diepvries. De crème fraîche die er eigenlijk in hoorde, had ik niet in mijn boodschappenmandje gedaan. Dat heb ik opgelost door een stukje santen er in te doen. Het was verrassend lekker eigenlijk. Misschien door de santen, maar misschien ook wel doordat ik de sperziebonen gewoon in de saus had meegekookt.

Ingrediënten: 1 pak Knorr wereldgerechten kip madras, 3 eetlepels olie, 1 kipfilet, 500 gram sperziebonen (diepvries), 350 ml water, 1 appel, 1 stukje santen,

Aantal personen: 3

Kook de rijst uit het pak Knorr wereldgerechten kip madras volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng de marinademix met 3 eetlepels olie. Voeg 1 in stukjes gesneden kipfilet toe. Laat een paar minuten marineren. Bak de kipfilet bruin in hete olie tot het bruin is. Voeg 500 gram sperziebonen toe. Roer even door. Voeg 350 ml water en de sausmix uit de verpakking toe. Breng al roerende aan de kook. Laat vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 1 in stukjes gesneden appel en 1 stukje santen toe. Laat de santen smelten. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top