Varkenshaas in Mosterdsaus met Pastinaak en Wortel uit de Oven

Varkenshaas in Mosterdsaus met Pastinaak en Wortel uit de Oven

Varkenshaas in Mosterdsaus met Pastinaak en Wortel uit de Oven
Van het stoofvlees van vorige week had ik nog pastinaak en wortel over. Dat moest nu echt op. Het werd een recept wat ik een tijd geleden eens gemaakt had uit zo’n maaltijdbox van Marley Spoon. Echt zo’n zondag-recept.

Ingrediënten: 450 gram aardappelpartjes met schil, 2 pastinaak, 1 wortel, 1 appel, 3 eetlepels honing, 2 varkenshaasjes, olie, tijm, zout, peper, 200 ml kookroom, 1 eetlepel mosterd,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de aardappels in een ovenschaal. Schil de pastinaak, wortels en appel. Snijd alles in blokjes. Meng met3 eetlepels honing, wat tijm, zout en peper. Doe dit bij de aardappels in de ovenschaal. Zet de braadslee ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi ondertussen 2 varkenshaasjes met zout en peper. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal. Zet dit ook in de oven Kook 200 ml kookroom met 1 eetlepel mosterd. Laat de saus indikken. Serveer de varkenshaas met de aardappels en groenten. Schenk de mosterdroomsaus over de varkenshaas. Eet smakelijk!

(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top