Proeflokaal Bregje Veenendaal

Proeflokaal Bregje Veenendaal

Proeflokaal Bregje Veenendaal hertenham
Vandaag is Michel jarig. Eigenlijk doen we er niets aan, maar uit eten hoort er toch een beetje bij. We zijn gaan eten bij Proeflokaal Bregje. Sinds een paar maanden zit dit ook in Veenendaal. Ik had er veel over gehoord, dus vandaag er naar toe gegaan. We hadden niet gereserveerd, maar ondanks dat het druk was konden we toch nog een plekje bemachtigen. Heel fijn. Wat hebben we gegeten?

Ik begon met de gerookte hertenham met truffelmayonaise, peer, pecannoten, pecorinokaas en rucola. Gewoon omdat eens wat anders dan de standaard carpaccio is.

Proeflokaal Bregje Veenendaal Uiensoep
Michel koos voor de uiensoep met kaascrostini. Een lekker dik soepje.

Proeflokaal Bregje Veenendaal mixed grill
Over het hoofdgerecht waren beide eensgezind. Het werd de mixed grill: spareribs, varkenshaasspies, ossenhaasspies en kipsaté. De sausjes erbij waren cocktailsaus, knoflooksaus en pindasaus.

Proeflokaal Bregje Veenendaal dame blanche
Het nagerecht was voor mij natuurlijk de dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus. De warme chocoladesaus heb ik er ook helemaal over heen gegoten.

Proeflokaal Bregje Veenendaal tiramisu
Michel nam de tiramisu met mascarpone en lange vingers.

We hebben heerlijk gegeten bij Bregje. Voor een driegangenmenu betaal je van maandag tot en met woensdag slechts 12,50 per persoon. Voor de mixed grill moet je wel bijbetalen (maar dan nog). Wij werden vlot geholpen, we hadden de desserts nog maar koud besteld of ze waren al aan tafel. Bij sommige tafels duurde de bediening soms wel wat langer. In ieder geval vonden we de kwaliteit-prijs verhouding prima.

Proeflokaal Bregje
J.G. Sandbrinkstraat 6
3901 EZ Veenendaal

(208 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top