Mie met Paddenstoelen in Chinese Saus

Mie met Paddenstoelen in Chinese Saus

Mie met Paddenstoelen in Chinese Saus
Eigenlijk had ik een Italiaanse pasta bedacht, maar daar had ik eigenlijk geen zin in. Met de paddenstoelen die ik had gekocht en allerlei ingrediënten uit de keukenla maakte ik de paddenstoelen in Chinese saus en eigenlijk was dat best geslaagd.

Ingrediënten: mie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 centimeter gember, 1 theelepel sambal, 150 gram hamblokjes, 250 gram champignons, 150 gram gemengde paddenstoelen, 2 eetlepels palmsuiker, 2 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 centimeter fijngehakte gember, 1 theelepel sambal en 150 gram hamnblokjes. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gesneden champignons en 150 gram gesneden, gemengde paddenstoelen toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 2 eetlepels palmsuiker, 2 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel chilisaus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roer het geheel goed door. Warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top