Stoofvlees met Pastinaak en Wortel

Stoofvlees met Pastinaak en Wortel
Het ziet er niet echt appetijtelijk uit, maar het was me toch lekker. Stoofvlees met pastinaak en wortel, gestoofd in bier.

Ingrediënten: 500 gram magere runderlappen, 1 ui, 2 wortels, 2 pastinaak, 1 flesje donker bier, 1 runderbouillonblokje, 1 eetlepel appelstroop, tijm, 2 sneetjes brood, mosterd,

Aantal personen: 6

Bak 500 gram in blokjes gesneden magere runderlappen aan in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 gesneden wortels en 2 gesneden pastinaak toe. Bak tot het bijna zacht is. Voeg 1 flesje donker bier toe samen met 1 verkruimeld vleesbouillonblokje, 1 eetlepel appelstroop en wat tijm. Breng kort aan de kook. Laat vervolgens 2 uur zachtjes stoven op laag vuur met de deksel op de pan. Voeg daarna nog 2 met mosterd besmeerde boterhammen toe. Blijf roeren tot het vocht is ingedikt. Eet smakelijk!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*