Panlasagne

Panlasagne

Panlasagne
Dit recept hoor ik kennelijk op rare dagen te maken. De vorige keer maakte ik het op mijn laatste werkdag op de oude locatie en laatste werkdag van het jaar. Nu maakte ik het nadat er een storm over Nederland heeft geraasd, waardoor zelfs het treinverkeer (en zelfs de bussen op Utrecht Uithof) er uit hebben gelegen. Gelukkig kon ik met een oud-collega mee naar huis rijden. Wat was dat fijn (en ouderwets gezellig)! Het laatste stukje vanaf het station naar huis heb ik gefietst en heb geen omgevallen bomen hoeven ontwijken. Eenmaal thuis lekker deze panlasagne gemaakt. Past wel bij het weer.

Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 1 zak Italiaanse groenten, 250 gram champignons, 1 fles sugo tomatensaus met kruiden, 200 ml kookroom, lasagnebladen, 1 mozzarella,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 zak Italiaanse groenten en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 fles tomatensaus en 200 ml kookroom toe. Roer goed door. Voeg in stukjes gebroken lasagnebladen toe. Zorg dat de stukjes lasagnebladen onder de saus zitten. Laat het geheel 15 minuten zachtjes pruttelen, blijf wel af en toe roeren. Voeg op het laatst stukjes mozzarella toe. Eet smakelijk!

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top