Winter Ratatouille

Winter Ratatouille

Winter Ratatouille
Bij de Jumbo zag ik een ander verspakket: winterratatouille. Een pakket met allerlei kleuren wortels, zoete aardappels en paprika’s. Dat leek me best wel lekker en dat bleek ook wel, alleen waren mijn vingers een beetje paars na het snijden van de paarse wortels.

Ingredi├źnten: 2 paarse wortels, 1 wortel, 1 witte wortel, 1 zoete aardappel, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 2 takjes tijm, 1 zakje pastasaus (Jumbo Verspakket Winterratatouille), 100 ml water, komijnpoeder, rijst, kipfilet,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de wortels, de zoete aardappel en de paprika’s. Doe dat in een ovenschaal. Hak 2 teentjes knoflook fijn en snipper een ui. Doe ook in de ovenschaal Doe er vervolgens de tijm bij. Meng de pastasaus met 100 ml water en komijnpoeder. Schep de saus door de groenten in de ovenschaal samen met 1 in blokjes gesneden kipfilet. Zet de ovenschaal ongeveer 35 minuten in de oven. Schep regelmatig de groenten om. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet smakelijk!

0
(162 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top