Friet met Frikandel en Krokodel

Friet met Frikandel en Krokodel

Friet met Frikandel en Krokodel
Blue monday was echt blue monday voor mij. Veel tegenzin. Op de terugweg eerst in de regen bij een bushokje moeten wachten. Bus vertraging, daardoor op het nippertje de trein gemist. Volgende trein had natuurlijk vertraging, waardoor ik 25 minuten op een koud en regenachtig perron moest wachten. Natuurlijk is het dan ook nog eens druk in de trein en regent het nog steeds als je naar huis moet fietsen. Kortom blue monday. We hebben daarom iets simpels gedaan en allerlei restjes snacks in de Airfryer gedaan. Zo had ik een frikandel, krokodel en friet.

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Friet met Frikandel en Krokodel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top