Shepherd’s Pie

Shepherd’s Pie

Sheperd's Pie
Ingrediënten: 1 ui, 1 flinke wortel, tijm, 350 gram gehakt, 200 ml runderfond, 1 eetlepel worcestershiresaucs, 250 gram doperwten (diepvries), peper, zout, bladerdeeg,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden wortel en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 350 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 200 ml runderfond, 1 eetlepel worcestershiresaus en 250 gram doperwten toe. Breng kort aan de kook. Laat vervolgens nog 10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper. Doe alles in een ovenschaal. Bedek met bladerdeeg. Zorg wel dat er een opening overblijft zodat het vocht kan ontsnappen. Zet de ovenschaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk.

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top