Snacken bij Lunchroom de Boulevard in Veenendaal

Snacken bij Lunchroom de Boulevard in Veenendaal

Snacken bij Lunchroom de Boulevard in Veenendaal
Vandaag moest ik met mijn vader op controle bij de oogkliniek. We moesten er om 13:00 zijn, best wel een rottijd. Maar daar kan je ook iets leuks van maken. Vlakbij de oogkliniek zit de woonboulevard van Veenendaal en daar is ook een lunchroom/snackbar. Kortom daar hebben we eerst wat gegeten voor we naar de controle gingen.

Zelf heb ik een frikandel speciaal en een frikandel met pindasaus gegeten. Mijn vader nam een patatje mayo en een gehaktbal uit de jus. Het was lekker in ieder geval en gezellig zo even lunchen (snacken) buiten de deur.

Lunchroom de Boulevard
Groeneveldselaan 31
3902 HA Veenendaal
Tel: 0318-508610

(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top