Patatje Kapsalon

Patatje Kapsalon

Patatje Kapsalon
Ingrediƫnten: verse patat (koelvak), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram shoarmavlees, 1 rode paprika, cheddar cheese, sla, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Bak de friet in de Airfryer (of een frituurpan). Bak ondertussen in een andere pan 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram shoarmavlees toe. Bak tot het vlees bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika toe. Bak even mee. Verdeel er cheddar cheese over. Laat de cheddar cheese smelten. Doe op je bord de versgebakken frietjes, de shoarma met paprika en kaas en sla. Doe er naar eigen smaak wat knoflooksaus bij. Eet smakelijk!

0
(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top