Sukadelapjes met Champignons en Spek

Sukadelapjes met Champignons en Spek

Sukadelapjes met Champignons en Spek
Dit recept zag ik in de Allerhande staan en leek me erg lekker. Weer eens een andere wijze van stoofvlees maken.

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 250 gram champignons, 2 sukadelapjes, rundvleeskruiden, 500 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna bruin. Voeg 2 gesnipperde uien toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons bijna zacht zijn. Smeer ondertussen 2 sukadelapjes in met de rundvleeskruiden (niet te veel, want het kan zout zijn). Doe de rundvlees bij de ui en champignons. Bak even mee, Doe er vervolgens 500 ml bouillon bij. Breng kort aan de kook. Leg vervolgens de deksel op de pan en laat het 2 uurtjes op een laag vuur stoven. Haal de deksel van de pan en laat nog een uurtje op laag vuur pruttelen. Houd het vlees dan wel in de gaten, het mag natuurlijk niet droogkoken. Eet smakelijk.

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top