Berenhap Deluxe

Berenhap Deluxe

Berenhap Deluxe
Het boodschappenlijstje verzinnen is zo lastig. Ik had al twee dingen verzonnen voor zondag en maandag, alleen voor vandaag wist ik niets te verzinnen. Uiteindelijk bedachten we dat we de Berenhap Deluxe wel weer wilden eten. Michel maakte weer zijn bekende pindasaus en voilà weer een maaltijd op deze zaterdag.

Ingrediënten: 6 röstirondjes, 2 gebraden gehaktballen, 1 ui, pindasaus,

Aantal personen: 2

Bak de rostirondjes bruin in hete boter. Snijd 2 gehaktballen in schijfjes. Bak de schijfjes gehaktbal bruin samen met een in ringen gesneden ui. Verwarm ondertussen de pindasaus. Leg de gehaktbal om en om met de uienringen. Verdeel de pindasaus erover. Serveer met de rostirondjes. Eet smakelijk!

0
(290 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top