Beenhammetje uit de Airfryer

Beenhammetje uit de Airfryer

Beenhammetje uit de Airfryer
Sinds kort hebben we een Airfryer en daar wilde ik wel meer mee proberen dan alleen snel broodjes bakken en dergelijke. In de Airfryer baktijden app stond ook dat je er een beenham in kon bakken. Logisch want dat doe je normaal ook in een oven. Bij de Albert Heijn had ik een beenhammetje met ketjap-mosterd saus gekocht. Het beenhammetje heb ik gewoon volgens de aanwijzing op de verpakking in de Airfryer gedaan, alleen dan zonder voorverwarmen. Na 25 minuten had ik een warm beenhammetje met erbij aardappelkroketjes. Lekker.

0
(4.405 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top