Vol au Vent

Vol au Vent

Vol au Vent
Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 100 gram soepballetjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 2 eetlepels bloem, 250 ml kookroom, een beetje melk,

Aantal personen: 2

Bak 1 kipfilet en 100 gram soepballetjes tot de soepballetjes bruin zijn. Haal de kipfilet uit de pan (laat de soepballetjes in de pan). Voeg 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook 1 theelepel sambal. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Doe de fijngesneden kipfilet erbij. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak een minuut mee. Voeg beetje bij beetje 250 ml kookroom toe en eventueel nog een beetje melk als de saus te dik is. Breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel goed door. Eet Smakelijk!

(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top