Mini Rijsttafel van Toko Sin Driebergen

Mini Rijsttafel van Toko Sin Driebergen

Mini Rijsttafel van Toko Sin Driebergen
Het is bijna traditie op oudjaarsdag of nieuwjaarsdag eten we een Indonesische maaltijd van Toko Sin. We kiezen dan altijd voor een menu met twee vleesgerechten en een groente- / bijgerecht. Uiteraard delen we alles met elkaar. Zo hebben we dan onze eigen mini rijsttafel. Waar hebben we deze keer voor gekozen?

Uiteraard nasi en bami, de kruidige variant. Erbij hebben we deze keer gekozen voor:
daging redang (rundvlees in romige Kokossaus), ajam roedjak (kipfilet in romige kokossaus), babi ketjap (varkensvlees in zoete ketjapsaus) en babi rietjak (varkensvlees in pikante saus). De bijgerechten waren sambal goreng boontjes en atjar ketimoen. Een mooie en vooral lekkere afsluiter van 2017!

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(633 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top