Beef Teriyaki

Beef Teriyaki


Ingrediënten: 150 gram sugarsnaps, 2 biefstukjes, 1 pak Knorr Beef Teriyaki, 3 eetlepels olie, 250 gram champignons, 350 ml water,

Aantal personen: 2

Kook 150 gram sugarsnaps bijna gaar. Marineer 2 in reepjes gesneden biefstukjes in de marinademix gemengd met 3 eetlepels olie uit het pak Knorr beef teriyaki. Laat minstens 10 minuten marineren. Kook de rijst uit het pak volgens de aanwijzing. Bak de gemarineerde biefstukreepjes even aan in hete olie. Voeg 250 gram gesneden champignons en de gekookte sugarsnaps toe. Bak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens de sausmix uit de verpakking toe met 350 ml water. Laat zachtjes koken tot de saus wat ingedikt is. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top