Beef Shanghai

Beef Shanghai

Beef Shanghai
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1 pak Knorr wereldgerechten beef shanghai, 1 prei, 125 gram taugé, 350 ml water,

Aantal personen: 3

Meng 300 gram gehakt met de kruiden uit het pak Knorr wereldgerechten beef shanghai. Draai er gehaktballetjes van. Bak de gehaktballetjes bruin in hete boter. Kook ondertussen de noodles uit het pak volgens de aanwijzing. Voeg bij de gehaktballetjes 1 in ringen gesneden prei en 125 gram taugé toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 350 ml water en de sausmix uit het pak toe. Roer goed door. Laat het een paar minuten koken. Zet het vuur lager en laat nog even pruttelen. Serveer de noodles met gehaktballetjes en groenten. Eet smakelijk.

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top