Kipfilet met Champignon-Kaassaus uit de Oven

Kipfilet met Champignon-Kaassaus
Ingrediënten: 2 kipfilets, kaas, kipkruiden, rauwe ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas, 1 theelepel mosterd, zout peper

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet open en vul met kaas. Bestrooi de kipfilets met kipkruiden en omwikkel beide kipfilets met rauwe ham. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal even apart.

Bak in een pan 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas en 1 theelepel mosterd door. Roer tot de kaas is gesmolten. Breng de saus op smaak met zout en peper.

Giet de saus over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.