Groentesoep

Groentesoep

Groentesoep
Vandaag maakte ik een groentesoep. Britt is ziek en Michel had het kerstdiner op zijn werk. Verder wilde ik eigenlijk ook gewoon de afbakpistolets uitproberen in de Airfryer. Echt gaaf, met 6 minuten perfect bruine pistolet. Halverwege de middag heb ik al het water opgezet met soepballetjes en 2 runderbouillonblokjes. Even laten koken. Daarna 350 gram boerensoepgroente erbij. De soepgroenten heb ik even meegekookt. Vervolgens heb ik er wat gebroken spaghetti erbij gedaan (je kan natuurlijk ook gewoon vermicelli gebruiken). De soep heb ik vervolgens nog even zachtjes laten doorkoken. Bij de soep hebben we pistolets gegeten.

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top