Quiche met Ham, Tomaat en Bosui

Quiche met Ham, Tomaat en Bosui

Quiche met Ham, Tomaat en Bosui
Ingrediënten: hartig taartdeeg, 150 gram hamblokjes, 3 bosuien, 125 ml kookroom, 3 eieren, zout, peper, paprikapoeder, 10 cherrytomaatjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een quichevorm met bakpapier. Bekleed de bakvorm met het hartige taart deeg. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem. Verdeel 150 gram hamblokjes en 3 in ringen gesneden bosuien in de vorm. Klop 125 ml kookroom met 3 eieren, zout, peper en paprikapoeder tot een goed mengsel. Verdeel het eimengsel in de vorm. Snijd 10 cherrytomaatjes door de helft. Verdeel de gehalveerde cherrytomaatjes over de vorm. Verdeel als laatste geraspte kaas over de quiche. Zet de quiche ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top