Kapucijners met Appel, Spek en Schnitzel

Kapucijners met Appel, Spek en Schnitzel


Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 1/2 theelepel Surinaamse kerriepoeder, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 schnitzels, 1 pot kapucijners, 1 appel, 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1 1/2 theelepel Surinaamse kerriepoeder tot de ui zacht is. Voeg 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 2 in reepjes gesneden schnitzels toe. Bak tot de schnitzel gaar is. Voeg 1 pot kapucijners, 1 in blokjes gesneden appel (geschild) en 2 eetlepels appelstroop toe. Warm het geheel ongeveer 15 minuten. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top