Foodmaker Den Haag

Foodmaker Den Haag

Foodmaker Den Haag
Vandaag waren we alle drie vrij. We hebben vandaag weer een kerstmarkt bezocht, niet in Duitsland maar gewoon in Nederland. Zelfs op een maandag was er in Den Haag een kerstmarkt: The Royal Christmas Fair op het lange voorhout. De markt was leuk, maar niet echt bijzonder. Maar we hebben in ieder geval een kerstmarkt bezocht die niet idioot druk was zoals de kerstmarkt op een zonnige zondag in Arnhem. Voordat we naar de kerstmarkt liepen hebben we eerst nog geluncht. Dat deden we bij Foodmaker.

Dit Belgische concept is net als Exki blijkbaar de grens over getrokken. Leuk, Foodmaker ken ik nog wel uit Antwerpen. Wat hebben we gegeten. Ik koos een baguette ‘vitello tonnato’. Dit was een stokbroodje met ceasardressing, tonijnsalade, tomaat, kalfsvlees en rucola.

Britt nam een wrap salmon. Dit was een wrap met spinazie, gerookte zalm, komkommer, verse kaas, sla, appel, rode ui en met dille.

Michel koos voor de Hot wrap Mexicano. Een wrap met philadelphia, tomaat, cheddar, rode bonen, gehakt, Mexicaanse tomatensaus, mais, rode ui, knoflook, komijn en cayennepeper. Kleinigheidje ze waren het vergeten op te warmen, maar dat was zo geregeld. We hebben prima geluncht. Leuke plek.

Foodmaker
Turfmarkt 91
2511 DP Den Haag

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top