Pasta bij Happy Italy Arnhem

Pasta bij Happy Italy Arnhem

Happy Italy - Arnhem spaghetti bolognese
Ken je die mensen die dachten gezellig over de Arnhemse kerstmarkt dachten te lopen…? Nou die waren snel weer terug. Blijkbaar hadden veel meer mensen bedacht dat de Arnhemse kerstmarkt erg leuk zou zijn. Dat was het ook, maar voor mij en Michel veel te druk. We hebben snel geurkaarsjes gekocht bij het Engelse winkeltje en zijn snel buiten het centrum om weer naar de auto gelopen. Toen bleek ook dat de grote parkeergarage onder het centraal station gewoon vol was. Idioot druk dus. Het was wel mooi weer en er was wat leuks te doen in Arnhem. In ieder geval hebben we nog wel lekker gegeten voor we het centrum in zijn gegaan. We hebben pasta’s bij Happy Italy gegeten.

Ik koos net als de vorige keer dat we hier hebben gegeten de klassieker: spaghetti bolognese. Een pasta met bolognesesaus, rundergehakt, selderij, wortels, ui, peterselie en Parmazaanse kaas.

Happy Italy - Arnhem
Michel koos voor de pasta con polpette. Een pasta met tomatensaus, rundergehaktballetjes, basilicum, cherrytomaatjes en Parmazaanse kaas.

We kregen weer een bord vol en hebben op de Italiaanse manier de spaghetti gegeten: met vork en lepel. Prima pasta’s en heb je je bord niet leeg, dan kan je de rest gewoon mee naar huis nemen. Goed geregeld.

Happy Italy
Oude Stationsstraat 14
6811 KE Arnhem

0
(647 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top